KdeK Timmerwerken, aannemer voor grote verbouwingen.

KdeK Timmerwerken is al meer dan 25 jaar aannemer voor grote verbouwingen. Niet alleen voor Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee. Ook buiten de IJmond realiseren wij mooie projecten voor particulieren.

Van grote projecten worden wij enthousiast. Niets is mooier dan jouw verbouw wensen van a tot z te mogen begeleiden. Daar ligt onze kracht.

Grote verbouwplannen?
KdeK-Timmerwerken-Wijk-aan-Zee-Uitgelichte-Verbouwingen-Dakopbouw
KdeK-Timmerwerken-Wijk-aan-Zee-Uitgelichte-Verbouwingen-Vloerverwarming

Goede communicatie en een vast team vakmannen.

Een flinke verbouwing is een ingrijpende verandering. En laten we eerlijk zijn. Afhankelijk van je wensen kan verbouwen ook best in de papieren lopen.

Als aannemer voor grote verbouwingen beseffen wij dan ook goed dat verbouwen niet zo maar iets is. Natuurlijk is het leuk, maar verbouwen kan ook best spannend zijn. Daarom is goede communicatie en begeleiding voor, tijdens en na de verbouwing erg belangrijk.

Gelukkig voert Klaas de Koe altijd zelf de projecten uit. Dat betekend dat je vanaf de eerste kennismaking aan de keukentafel tot de oplevering altijd met Klaas te maken hebt. Wel zo fijn.

Samen met een vast team vakspecialisten zet het team van KdeK Timmerwerken vol enthousiasme hun schouders onder jouw succesvolle verbouwing.

Benieuwd naar onze projecten?

Heb jij verbouwplannen en ben je nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Neem dan gerust een kijkje achter de schermen. Met onze uitgelichte verbouwingen krijg je een goed beeld van onze werkzaamheden en mogelijkheden voor jou.

Bekijk onze uitgelichte verbouwingen

Als aannemer voor grote verbouwingen realiseren wij extra woonruimte.

Natuurlijk gaat het ook om verduurzamen of moderniseren van de woning. Maar bij grotere projecten is meer woonruimte bijna altijd de grootste wens.

Zeker nu de huizenprijzen gigantisch hoog zijn, krijgt verbouwen steeds vaker de voorkeur boven verhuizen.

Twijfel jij ook tussen verhuizen of verbouwen?

We kunnen altijd voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe wil je meer woonruimte?

  • Met een aanbouw of opbouw?
  • Door een dakopbouw of nok verhoging?
  • Dankij een dakkapel klein of groot?
  • Met een complete verbouwing?
Bekijk de mogelijkheden

Heb jij ook een grote verbouwing?

Daar draaien wij onze handen niet voor om.