Welkom op de website van K de K Timmerwerken

Klaas de Koe is de ondernemer achter KdeK Timmerwerken te Wijk aan Zee. Klaas zelf is al sinds 1986 werkzaam in de bouw en na tien jaar ervaring opgedaan te hebben als werknemer, was het op 1 maart 1996 tijd om voor zichzelf te beginnen.

Inmiddels is K de K Timmerwerken al voor vele particuliere bouwprojecten in de IJmond de juiste partner gebleken, maar ook als onderaannemer voor groten bouwbedrijven is het vakmanschap van Klaas een perfecte optie gebleken in menig groot bouwproject.

K de K Timmerwerken staat voor: Persoonlijk Advies..

Bij K de K Timmerwerken wordt ieder project door Klaas persoonlijk voorbereid en uitgevoerd ook adviseert hij u als klant bij het maken van de juiste keuzes.

Erker

..projecten op maat

K de K Timmerwerken realiseert iedere opdracht op maat voor zijn klanten. Uw klus vrijblijvend op laten meten? Van keuken tot meubulair tot dakkapel tot uitbouw, neem contact met K de K Timmerwerken op en laat uw project opmeten een passend persoonlijk advies.

K de K Timmerwerken staat voor vakmanschap

Vandaag de dag kent iedereen wel iemand die aardig kan klussen, voor sommige timmerwerkzaamheden is dit helaas niet altijd een optie. Bij bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel, een uitbouw of het plaatsen van thermopane glas is een flinke dosis vakmanschap benodigd. Klaas de Koe kan u een grote verscheidenheid aan diensten bieden tegen zeer scherpe prijzen.

Overzicht diensten

Hier een overzicht van die K de K Timmerwerken levert:

- Uit- en opbouw,
- Dakkapel plaatsen,
- Complete renovatie,
- Leggen van pannendaken,
- Kozijnen hout of kunstof,
- Thermopane glas zetten,

Staat uw project er niet tussen? Neem dan gerust contact op, ongetwijfeld kan Klaas de Koe u van dienst zijn.

Aanbouw
Schuifwand
Erker
Erker
Kozijn
Verbouwing

Meer door KdeK gerealiseerde projecten bekijken?

Vul dan gerust het contactformulier hier rechts in en vraag om meer impressie foto's, deze sturen wij u graag toe via de mail. Ook kunt u hier terecht met al uw vragen en kunt u desgewenst uw telefoonnummer achterlaten indien u teruggebelt wilt worden.

Contactgegevens:

Telefoonnummer

0251 - 37 47 57

Mobielnummer

06 - 10 35 04 02

E-mail adres

info@kdek.nl

Bedrijfsgegevens

KdeK Timmerwerken te:

Wijk aan Zee

KvK Nummer

340 95 303

BTW Nummer

19 11 07 256 B01